Kako vam lahko bioklimatska pergola prinese večji uspeh vašega gostišča?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Zakaj je bioklimatska pergola idealna za zaščito vaše gostilne? Bioklimatske pergole so oblikovane z namenom, da vašim gostom ponudijo maksimalno zaščito v vsakem vremenu. S številnimi dodatki (LED osvetlitev, vertikalni screeni, steklene stene in komarniki) zagotavljajo, da bo vaša terasa v uporabi skozi celo leto. Tako poleti, kot pozimi.

Kazalo

Udobje skozi celo leto

Z bioklimatsko pergolo in njenimi raznolikimi dodatki lahko vašim gostom zagotovite užitek na terasi 365 dni v letu in izboljšate ugled vašega gostišča. Poglejte si, kako lahko z zelo malo truda ustvarite udobno teraso vašim gostom skozi celo leto.
Bioklimatska ali lamelna pergola se prilagodi potrebam vaših gostov skozi celotno leto.

Prilagodi se vsaki površini

Zaradi njihove večnamenske uporabe so bioklimatske pergole zelo priljubljene za nadkritje teras gostinskih lokalov vseh velikosti. Prilagodljiva konstrukcija je lahko naslonjena na objekt ali stoji samostojno. Na večjih terasah lahko kombinirate konstrukcije (modelarno) in z njo pokrijete celotno teraso. S pergolo ob objektu lahko podaljšate vaše gostišče tudi v zunanji prostor.
Modelarna konstrukcija omogoča visoko prilagodljivost glede na zunanjo površino.

Preprosto upravljanje

Hitra sprememba vremena lahko vpliva na udobje vaših gostov. Vaše osebje ne bo izgubilo veliko časa z upravljanjem senčil, saj jih lahko nadzorujete z daljinskim upravljalnikom ali pametnim telefonom. Časi zapiranja velikih senčnikov v slabem vremenu in močnem vetru so tako lahko preteklost.

Vas zanima kako lahko senčila postanejo del vašega pametnega sistema?

Omogočite vašemu osebju preprosto upravljanje z senčili.

Zakaj se pri projektu odločiti za senčila medle?

Senčila Medle smo družinsko podjetje, ki že več kot 25 let skrbi, da Slovenija in bližnja okolica ostajata v trendu sodobnih rešitev senčenja. Naši strokovnjaki upoštevajo vaše ideje ter vam svetujejo rešitve glede na pozicijo sonca in vetrovnih omejitev na objektu. Zagotavljamo strokovno izmero, izdelavo, montažo in servis končnega produkta po vaših željah.

Za več informacij obiščite našo spletno stran ali kontaktirajte naše strokovnjake, ki vam lahko pripravijo ponudbo in odgovorijo na vsa dodatna vprašanja.

Natančna izmera in strokovna montaža zagotavlja daljšo življensko dobo produkta.
Senčila Medle - Strokovnjaki za senčenje
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bioklimatska pergola

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja