Razstavni salon Senčil Medle v Novem mestu bo jutri, 10. 6. 2023, zaprt.

PODJETJE

Senčila Medle

Strokovnjaki za senčenje.

Podjetje Senčila Medle je bilo ustanovljeno leta 1994, sprva kot Kovinoplastika in senčila s.p., leta 2007 pa se je preoblikovalo v Senčila Medle d.o.o.. Nastalo je iz skupnega družinskega podjetja Medle, ki se že od leta 1976 ukvarja s proizvodnjo in montažo senčil. Danes zaposluje preko 70 ljudi. Sodobna tehnološka oprema, sledenje trendom na trgu senčil in želja po premagovanju ovir, dajejo vsakoletni pozitivni poslovni rezultat.

Podjetje od svojega začetka konstantno raste, na trgu ponuja razvojno dodelane in kakovostne izdelke, povečuje svoj tržni delež in stabilnost na trgu. Leta 2003 se je sedež družbe preselil na novo lokacijo, v novo proizvodno halo v industrijsko cono na Cikavi, kjer se je začela proizvodnja na enem mestu. Hitro prilagajanje potrebam trga, vedno novi dizajni in vrhunska kakovost materialov, je temeljna značilnost podjetja.

Osnovna dejavnost podjetja Senčila Medle d.o.o. je proizvodnja, prodaja in montaža notranjih in zunanjih senčil, tend, pergol, senčnikov in sistemov zaščite pred insekti. Izdelke odlikuje kakovost, uporabnost ter toplotna in svetlobna zaščita. Glede na kakovost surovin, v procesu trženja, proizvodnje in montaže, zagotavljamo, da naši izdelki ustrezajo željam in potrebam slehernega kupca, tako v bivalnih, delovnih in javnih prostorih. Izdelki ustrezajo zahtevam skladnosti proizvoda, ki jih predpisujeta evropska standarda SIST EN 13561:2004 + A1:2009 – za zunanja senčila, z zahtevano CE oznako ter SIST EN 13120:2009 + A1:2014 – za notranja senčila. Imamo tudi certifikat ISO9001:2015 standard za kakovost. Zaradi želje po učinkovitem sistemu ravnanja z odpadno embalažo smo v letu 2012 pristopili k dvema shemama in sicer: Shemi o ravnanju z embalažo in odpadno embalažo ter Shemi o ravnanju z odpadno električno in elektronsko opremo.

Sicer pa je podjetje Senčila Medle d.o.o. s svojimi proizvodi priznano tako v Sloveniji, kot tudi v Zahodni Evropi in državah bivše Jugoslavije. Prodaja gotovih proizvodov in materialov poteka preko široko razvejane veleprodajne mreže. V podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo kupca ključnega pomena. Iz tega razloga na trgu nastopamo skupaj s partnerskim podjetjem Roletarstvo Medle d.o.o., ki ima lastno proizvodnjo oken, vrat, rolet in žaluzij. Naša proizvodna programa se dopolnjujeta; tako lahko kupec dobi vse na enem mestu. Skupni moto obeh podjetij se glasi: “Od oken do senčil, vse na enem mestu, vse pri enem mojstru.”

Preberi več
Play Video
Poslanstvo

Zanesljiv partner na področju senčenja in sistemov zaščite pred insekti.

Naše poslanstvo je zagotavljanje celotne ponudbe proizvodov in storitev na področju senčil v notranjih in zunanjih prostorih in na področju sistemov zaščite pred insekti. Kljub izredni dinamiki v podjetju zaposleni radi združujejo svoje izkušnje in znanje pri uresničevanju novih idej.

Preberi več
Vizija

Zaupanja vredno podjetje s pogledom v prihodnost.

Naša vizija je usmerjati podjetje, da s svojim znanjem in kakovostnimi storitvami uspešno in strokovno obvladuje izzive sedanjosti in prihodnosti z nenehnim prilagajanjem spremembam in iskanjem novih idej tako doma kot v tujini.

Preberi več
Cilji

S tradicijo, kakovostjo, upoštevanjem zakonodaje in poslovnostjo zagotavljati ugled na trgu.

Ti cilji in usmeritve so naše vodilo za doseganje uspešnega trženja naših proizvodov. Pri tem ne razmišljamo zgolj o tem, kdo smo in kaj smo sposobni izdelati, temveč predvsem kaj naše stranke cenijo, potrebujejo in kako nas pozicionirajo.

Preberi več
Vrednote

Naše temeljne vrednote so: zaposleni, kupci, kakovost, dolgoročni partnerski odnosi, poštenost in družbena odgovornost.

Zaposlene spodbujamo s sistemom nagrajevanja, napredovanja, ocenjevanja delovne uspešnosti, z izbiro naj zaposlenega in inovacijo leta. Spremljamo organizacijsko klimo z namenom prepoznavanja naših prednosti, slabosti, priložnosti in nevarnosti. Povečanje motiviranosti za delo, poštenost, prizadevnost, storilnost in pripadnost podjetju kot tudi boljša socialna klima izhajajo iz izboljševanja možnosti usklajevanja poklicnega in družinskega življenja. V letu 2014 smo prejeli osnovni certifikat »Družini prijazno podjetje«, ki ga podeljuje Ministrstvo za delo.

Stremimo k temu, da naše rešitve temeljijo na sodobnih, v svetu uveljavljenih tehnologijah in trendih, kar nam omogoča, da našim kupcem zagotavljamo čim večje zadovoljstvo in dolgoletne užitke v izbranih izdelkih.

V podjetju se zavedamo pomembnosti kakovosti, zato kakovost izdelka nikoli ni prepuščena naključju, temveč je rezultat skrbnega planiranja vhodnih komponent, brezhibne izdelave, nadzora in ugotavljanja zadovoljstva kupcev.

Politika kakovosti – Sečila Medle

Prizadevamo si h gradnji in ohranjanju dolgoročnih partnerskih odnosov s sedanjimi in potencialnimi strankami. Ti so temelj za spoštljiv odnos do naših partnerjev, kajti samo na ta način lahko do podrobnosti spoznamo potrebe, načine in pravila medsebojnega sodelovanja.
Naše podjetje deluje tako v korist podjetja samega kot tudi vseh naših deležnikov in prispeva k razvoju družbenega okolja, v katerem delujemo na temelju poštenosti. Stremimo k prepoznavanju potreb okolja in se nanje tudi z dejanji odzovemo (sodelovanje v humanitarnih akcijah, pomoč na izobraževalnih, socialnovarstvenih, športnih, kulturnih idr. področjih). Odgovornost do družbenega okolja je temelj trajnostnega razvoja.
Osnovni podatki

Osnovni podatki podjetja Senčila Medle d.o.o.

NazivSenčila Medle senčila in kovinoplastika d.o.o.
Kratek nazivSenčila Medle d.o.o.
NaslovPodbevškova ulica 31
Poštna številka in kraj8000 Novo mesto
ObčinaNovo mesto
Telefon07/3930932
Fax07/3930933
e-mailinfo@medle.eu
Spletna stransencila-medle.si
DirektorGorazd Medle
Matična številka podjetja2320215
ID številka za DDV (davčna številka)SI72882875
Zavezanec za DDVDA
Številka registracije1/05117/00 pri Okrožnem sodišču Novo mesto

Splošne pogoje poslovanja si lahko preberete na strani Splošni pogoji poslovanja podjetja Senčila Medle d.o.o.

Poslovni račun NLB d.d.
Številka poslovnega računa 02970-0256662359
IBAN SI56 0297 0025 6662 359
BIC koda LJBASI2X
Poslovni račun BANKA KOPER d.d.
Številka poslovnega računa 10100-0044712339
IBAN SI56 1010 0004 4712 339
BIC koda BAKOSI2X
Poslovni račun Addiko Bank d.d.
Številka poslovnega računa 3300 0001 0413 038
IBAN SI56 3300 0001 0413 038
BIC koda HAABSI22

Kateri način odpiranja pliseja izbrati?

Od zgoraj navzdol

– Profil pliseja se fiksira na steklitveno letvico na zgornji strani okna.
– Odpiranje pliseja s potegom navzdol.

Od spodaj navzgor

– Profil pliseja se fiksira na steklitveno letvico na spodnji strani okna.
– Odpiranje pliseja s potegom navzgor.

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja