PODJETJE

Senčila Medle

Strokovnjaki za senčenje.

Podjetje Senčila Medle je bilo ustanovljeno leta 1994, sprva kot Kovinoplastika in senčila s.p., leta 2007 pa se je preoblikovalo v Senčila Medle d.o.o.. Nastalo je iz skupnega družinskega podjetja Medle, ki se že od leta 1976 ukvarja s proizvodnjo in montažo senčil. Danes zaposluje preko 70 ljudi. Sodobna tehnološka oprema, sledenje trendom na trgu senčil in želja po premagovanju ovir, dajejo vsakoletni pozitivni poslovni rezultat.

Podjetje od svojega začetka konstantno raste, na trgu ponuja razvojno dodelane in kakovostne izdelke, povečuje svoj tržni delež in stabilnost na trgu. Leta 2003 se je sedež družbe preselil na novo lokacijo, v novo proizvodno halo v industrijsko cono na Cikavi, kjer se je začela proizvodnja na enem mestu. Hitro prilagajanje potrebam trga, vedno novi dizajni in vrhunska kakovost materialov, je temeljna značilnost podjetja.

Osnovna dejavnost podjetja Senčila Medle d.o.o. je proizvodnja, prodaja in montaža notranjih in zunanjih senčil, tend, pergol, senčnikov in sistemov zaščite pred insekti. Izdelke odlikuje kakovost, uporabnost ter toplotna in svetlobna zaščita. Glede na kakovost surovin, v procesu trženja, proizvodnje in montaže, zagotavljamo, da naši izdelki ustrezajo željam in potrebam slehernega kupca, tako v bivalnih, delovnih in javnih prostorih. Izdelki ustrezajo zahtevam skladnosti proizvoda, ki jih predpisujeta evropska standarda SIST EN 13561:2004 + A1:2009 – za zunanja senčila, z zahtevano CE oznako ter SIST EN 13120:2009 + A1:2014 – za notranja senčila. Imamo tudi certifikat ISO9001:2015 standard za kakovost. Zaradi želje po učinkovitem sistemu ravnanja z odpadno embalažo smo v letu 2012 pristopili k dvema shemama in sicer: Shemi o ravnanju z embalažo in odpadno embalažo ter Shemi o ravnanju z odpadno električno in elektronsko opremo.

Sicer pa je podjetje Senčila Medle d.o.o. s svojimi proizvodi priznano tako v Sloveniji, kot tudi v Zahodni Evropi in državah bivše Jugoslavije. Prodaja gotovih proizvodov in materialov poteka preko široko razvejane veleprodajne mreže. V podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo kupca ključnega pomena. Iz tega razloga na trgu nastopamo skupaj s partnerskim podjetjem Roletarstvo Medle d.o.o., ki ima lastno proizvodnjo oken, vrat, rolet in žaluzij. Naša proizvodna programa se dopolnjujeta; tako lahko kupec dobi vse na enem mestu. Skupni moto obeh podjetij se glasi: “Od oken do senčil, vse na enem mestu, vse pri enem mojstru.”

Preberi več
Play Video
Poslanstvo

Zanesljiv partner na področju senčenja in sistemov zaščite pred insekti.

Naše poslanstvo je zagotavljanje celotne ponudbe proizvodov in storitev na področju senčil v notranjih in zunanjih prostorih in na področju sistemov zaščite pred insekti. Kljub izredni dinamiki v podjetju zaposleni radi združujejo svoje izkušnje in znanje pri uresničevanju novih idej.

Preberi več
Vizija

Zaupanja vredno podjetje s pogledom v prihodnost.

Naša vizija je usmerjati podjetje, da s svojim znanjem in kakovostnimi storitvami uspešno in strokovno obvladuje izzive sedanjosti in prihodnosti z nenehnim prilagajanjem spremembam in iskanjem novih idej tako doma kot v tujini.

Preberi več
Cilji

S tradicijo, kakovostjo, upoštevanjem zakonodaje in poslovnostjo zagotavljati ugled na trgu.

Ti cilji in usmeritve so naše vodilo za doseganje uspešnega trženja naših proizvodov. Pri tem ne razmišljamo zgolj o tem, kdo smo in kaj smo sposobni izdelati, temveč predvsem kaj naše stranke cenijo, potrebujejo in kako nas pozicionirajo.

Preberi več
Vrednote

Naše temeljne vrednote so: zaposleni, kupci, kakovost, dolgoročni partnerski odnosi, poštenost in družbena odgovornost.

Osnovni podatki

Osnovni podatki podjetja Senčila Medle d.o.o.

Kateri način odpiranja pliseja izbrati?

Od zgoraj navzdol

– Profil pliseja se fiksira na steklitveno letvico na zgornji strani okna.
– Odpiranje pliseja s potegom navzdol.

Od spodaj navzgor

– Profil pliseja se fiksira na steklitveno letvico na spodnji strani okna.
– Odpiranje pliseja s potegom navzgor.

OBVESTILO
  • Med 22. in 26. 3. nas obiščite na 61. Sejmu Dom.
    V času sejma bo ljubljanski salon zaprt.

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja