Razstavni salon Senčil Medle v Novem mestu bo jutri, 10. 6. 2023, zaprt.

STORITVE

Storitve

Inženiring

Obvladujemo najbolj zahtevne projekte s področja senčenja – od novogradenj do prenov. Ob upoštevanju najsodobnejših tehničnih, ekoloških standardov in smernic s področja senčenja ustvarjamo bivalne in delovne prostore za prihodnje generacije. Naš koncept delovanja zagotavlja nabor storitev, ki obsegajo vse faze – od projektiranja, načrtovanja, izmer in izvedbe, do brezhibne montaže in uporabe senčila. Uvrščamo se med priznane proizvajalce senčil za poslovne in bivalne objekte, delujemo tudi na področju navtike in caravaninga.

Izmera

Z odločitvijo za izdelavo senčila po naročilu in naši izmeri, se prav gotovo izognemo kasnejšim težavam pri sami montaži. Senčila narejena po naročilu so izdelana na podlagi točnih dimenzij vaših oken in steklenih površin, zato se prilagajajo prostoru in delujejo bolje. Ob izmeri vam svetujemo glede izbire primernega senčila, tkanine kot tudi barvnega motiva in predstavimo tehnične karakteristike posamezne komponente senčila.

Montaža

Ne samo, da izdelke proizvajamo v lastni proizvodnji, naši usposobljeni monterji vam jih tudi zmontirajo. Poskrbimo za pravilno in natančno montažo senčil. Vsi monterji imajo večletne delovne izkušnje na področju montaže in servisa senčil. Nudimo hitro, natančno in kakovostno montažo vseh senčil.

Servis

V primeru nastale težave nas pokličite ali pisno obvestite o nastali težavi. Najpogostejše okvare so nepravilno rokovanje s senčili, nepravilno vzdrževanje in pranje, raztrgana platna, okvarjen mehanizem… Nudimo vam servis vseh izdelkov iz našega proizvodnega kot tudi prodajnega programa.

Kateri način odpiranja pliseja izbrati?

Od zgoraj navzdol

– Profil pliseja se fiksira na steklitveno letvico na zgornji strani okna.
– Odpiranje pliseja s potegom navzdol.

Od spodaj navzgor

– Profil pliseja se fiksira na steklitveno letvico na spodnji strani okna.
– Odpiranje pliseja s potegom navzgor.

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja