Razstavni salon Senčil Medle v Novem mestu bo jutri, 10. 6. 2023, zaprt.

Kako lahko senčila postanejo del vašega pametnega doma?

Si želite olajšati bivanje in prevzeti nadzor nad svojim domom?

Omogočite upravljanje in spremljanje delovanja vašega doma z uporabo pametnega telefona ali pametnih pomočnikov.

Olajšajte si bivanje in s aplikacijo prevzemite nadzor nad vašimi senčili.

V letu 2020 lahko z uporabo “pametnih naprav” in “interneta stvari” upravljate delovanje svojega doma. Prevzamete lahko nadzor nad napravami, kot so TV, mikrovalovna pečica, prostoročno lahko ugašate luči, zaklepate in odklepate vrata in nenazadnje upravljate zapiranje in odpiranje svojih notranjih in zunanjih senčil. Moderni domovi so oblikovani tako, da združujejo udobje, varnost in energetsko učinkovitost. Z naprednimi rešitvami želimo sodoben dom nadgraditi tudi s sodobnimi rešitvami za senčenje.

Pametni sistem SMarti

Sistemi za pametno upravljanje senčil so običajno zelo zapleteni, omejeni, dragi in ne omogočajo naknadne nadgradnje. Z željo po preprosti uporabniški izkušnji smo pri podjetju Senčila Medle razvili pametni sistem SMarti, ki omogoča upravljanje senčil in njihovo združitev z ostalimi deli vašega pametnega doma. Odprt sistem je enostaven za namestitev in upravljanje. Sistem na motorju senčila je neposredno povezan z vašim domačim internetnim omrežjem. Preko aplikacije na pametnem telefonu lahko senčila upravljate na daljavo in jim nastavljate poljubne scenarije in dogodke. 

Preprosto odpiranje in zapiranje senčil z aplikacijo

S sodobno rešitvijo SMarti lahko vaš dom naredi naslednji korak v prihodnost. Nadzirajte notranja senčila, tende, jadra ali pergole brez centralne enote. Zagotovite si optimalno svetlobo.

Zakaj je SMarti bolj priljubljen od ostalih sistemov upravljanja?

SMarti omogoča, da kjerkoli in kadarkoli upravljate senčila in ostale pametne naprave brez dodatnih vmesnikov. Vzemite udobje in varnost v svoje roke ter poskrbite, da bo svetloba v vašem domu takšna, kot si jo želite. 


SMarti ima številne prednosti pred stikalom in daljinskim upravljalnikom. Je dostopen in enostaven za uporabo, ne potrebuje centralne enote, potrebuje samo WI-FI povezavo in pametni telefon. Je nadgradnja stikala in daljinskega upravljalnika. 

*Samo nekateri zmogljivejši daljinski sistemi.

Pri katerih senčilih lahko uporabim sistem SMarti?

Pametno upravljanje je možno pri vseh senčilih, ki uporabljajo motor s stikalom. Pri podjetju Senčila Medle tako ponujamo nadgradnjo za vse vrste tend (klasične, kasetne, vertikalne, strešne, premium), screen senčila, notranje roloje ter pergolo Light

SMarti lahko uporabimo na vseh senčilih, ki uporabljajo motor s stikalom

Kaj vse omogoča SMarti?

Prilagoditev svetlobe glede na čas v dnevu. Z uporabo aplikacije lahko prilagajate tudi avtomatsko zapiranje in odpiranje senčil glede na časovno obdobje in letni čas. Ustvarjate lahko scenarije, ki bodo sledili vašim potrebam.

Nastavitev urnika, prilagojenega vašemu življenju. Če vas ponoči motijo luči z ulice, lahko nastavite, da se ob določenem času senčila aktivirajo in zmanjšajo svetlobo v sobi. Če želite, da vas ob določeni uri prebudijo sončni žarki, lahko nastavite odpiranje senčila ob želenem času.

V vročih dneh poskrbite za senco, še preden vstanete iz postelje. Še preden zjutraj vstanete iz postelje, lahko preko aplikacije že odprete tendo in ohladite teraso, na kateri boste spili jutranjo kavo.

Ko vas ni doma bodite brez skrbi. Če se vreme medtem, ko vas ni doma, močno spremeni, lahko preko aplikacije poskrbite, da se bo tenda pravočasno zaprla pred hudim neurjem.

Kako pričeti z uporabo?

Po naročilu in namestitvi opreme na vašem domu, si morate na pametni telefon naložiti aplikacijo SUPLA, ki jo lahko najdete na Google Play Store ali Apple APP Store. Če aplikacije  še niste uporabljali za druge pametne naprave, se registrirajte in ustvarite račun. Vsa senčila, ki imajo vgrajene pametne module, dodamo v sistem in po želji jih lahko razporedite glede na prostor v vašem domu. Do aplikacije lahko dostopate tudi preko brskalnika na vašem računalniku.

Aplikacija SUPLA na voljo na Android, IOS napravah ter brskalniku

Ker aplikacija komunicira tudi s pametnimi pomočniki, lahko senčila nadzirate zvočno z uporabo Google Assistant in Amazon Alexa. Google omogoča povezavo aplikacije v njihov sistem Google Home, kjer lahko senčilom priključite tudi ostale pametne naprave. S tem imate nadzor nad celotnim domom na enem mestu. 

Z osnovnim znanjem angleščine lahko pametni dom nadzoruje tudi brez uporabe telefona.

Kaj omogoča nadzor nad pametnim upravljanjem senčil?

Podatek za bolj tehnično podkovane. SMarti uporablja SRW-01 wifi roller shutter control modul, ki se ga skupaj z motorjem vgradi v senčilo in poveže s pametno napravo. Modul je majhen in porablja malo energije. Lahko se ga vstavi ob prvotni vgradnji ali pa doda ob kasnejši nadgradnji. 

Olajšajte si bivanje in na preprost način vključite senčila v nov ali obstoječ pametni sistem po vaši izbiri. Za več informacij se obrnite na naše strokovnjake, ki vam bodo svetovali pri končni odločitvi.

Senčila Medle - Strokovnjaki za senčenje

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja