Razstavni salon Senčil Medle v Novem mestu bo jutri, 10. 6. 2023, zaprt.

Zakaj za senčenje izbrati notranje žaluzije?

Bi želeli nadzorovati svetlobo v vašem domu glede na različno zunanjo svetlobo skozi dan? Želite ustvariti dobro počutje v notranjem prostoru? Notranje žaluzije Senčila Medle so preprosta rešitev za lastno izmero in namestitev v vašem domu.

Notranje žaluzije so zelo preprost in priljubljen tip senčenje.

Notranje žaluzije so najbolj klasičen tip senčila, primeren skoraj za vsako okno. Sodijo med najpogosteje uporabljena in cenovno najugodnejša senčila. Preprosto upravljanje omogoča reguliranje količine svetlobe, ki prodre v prostor, in s tem zagotavljanje optimalnega udobja. Prav tako pa onemogočajo radovedne poglede iz ulice.

Ko sonce posije skozi vaše žaluzije, je interakcija svetlobe in sence je preprosto čudovita. Z uporabo notranjih žaluzij lahko svoje bivalne prostore naredite bolj privlačne in ustvarite prijetno domače vzdušje.

Poigraj se s soncem

Samo notranje žaluzije omogočajo enostavno igranje s svetlobo. Omogočajo natančen nadzor nad svetlobnimi razmerami v prostoru in ga s tem polepšajo. Odbijajo blišč in vroče poletne žarke. Žaluzije onemogočajo tudi radovedne poglede iz ulice.

Določajo ton svetlobe v prostoru in polepšajo vaš notranji prostora.

Prilagodite si jih vašim potrebam

Poznamo različna okna in različna osebne okuse. Zato je pomembno, da lahko izbirate kombinacijo, ki vam najbolj ustreza. S konfiguratorjem Senčila Medle lahko v spletni trgovini najdete pravo kombinacijo za vas. Izberite med različnimi barvami in plačilnimi razredi lamel. Določite lahko tudi stran upravljanja in dolžino regulirane palice.

Izmerite in montiraje kar sami

Notranje žaluzije so preprosto senčilo sestavljeno iz manjše kasete in lamel povezanih z vrvico. Med domačimi mojstri so med najbolj prodajanimi izdelki – ravno zaradi preproste izmere in montaže. Na okenski okvir jo lahko pritrdimo le z nekaj vijaki. Sledite navodilom in opravite nakup na naši spletni strani.

Montažo notranjih žaluzij lahko opravite sami.

Pobarvajte si življenje

Potopite se v svet barv in raznovrstno paleto različnih odtenkov. Iz široke palete barv izberi sebi najljubšo kombinacijo, ki bo ustrezala vašemu okusu. Z barvami si obarvajte svoj življenjski prostor in jih prilagodite svojemu načinu bivanja. Barve lamel delimo na štiri razrede, od osnovnih barv, enostavnih, metaliziranih, do perforiranih in ostalih posebnih odtenkov.

Žaluzije različnih barv in tekstur. Izberi pravo zate.

Določite stopnjo zasenčenosti

Poznamo dva modela žaluzij, ki se med seboj razlikujeta po dostopu svetlobe v prostor. Klasična žaluzija ima odprtine za vrvico vidne in v prostor, kljub zaprtju lamel, omogočajo vstop svetlobe. Z minimalnim doplačilom, pa lahko izberete žaluzije “Less Light”, ki imajo odprtine za vrvice premaknjene na skrajni rob lamel. Zaradi česar so žaluzije v celoti zakrite in omogočajo manjši vdor svetlobe v prostor.
Izberite med klasičnimi žaluzijami in žaluzijami “Less Light”.

Šest razlogov zakaj izbrati izbrati notranje žaluzije:

Naroči svojo žaluzijo!
SpletniNakup
RazstavniSalon

Zakaj izbrati Senčila Medle za vašega strokovnjaka za senčenje?

Senčila Medle smo družinsko podjetje in smo že 25 let med vodilnimi proizvajalci komarnikov v Sloveniji. Naši strokovnjaki upoštevajo vaše ideje ter vam svetujejo glede pravilne izbire produkta na vašem objektu. Zagotavljamo strokovno izmero, izdelavo, montažo in servis senčil po vaših željah. Če želite izmero in montažo opraviti sami, lahko senčila neposredno naročite na naši spletni trgovini, kjer lahko naročite rolo in potopne komarnike, notranje žaluzije, notranje roloje in plise senčila.

Za več informacij obiščite našo spletno stran ali kontaktirajte naše strokovnjake, ki vam lahko pripravijo ponudbo in odgovorijo na vsa dodatna vprašanja. Za večje projekte vam je na voljo naša veleprodajna ekipa.

Senčila Medle - Strokovnjaki za senčenje

Notranje žaluzije

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja