Zaposlitev

Iščemo nove sodelavce.
Objavljamo prosta delovna mesta v družini prijaznem podjetju Senčila Medle. V našem timu omogočamo optimalne pogoje za delo in osebno rast, naše vodilo je kakovost in pošten odnos do sodelavcev in poslovnih partnerjev. Smo družinsko podjetje s 40. letno tradicijo, ki je specializirano za proizvodnjo, razvoj in montažo vseh vrst notranjih in zunanjih senčil ter različnih sistemov zaščite pred insekti.
31.07.2020

K sodelovanju vabimo vse, ki si želijo razgibanega dela na področju senčil. Iščemo pomoč na montaži.

21.07.2020
K sodelovanju vabimo izkušenega prodajalca iz Novega mesta ali okolice za delo v salonu. Zaželeni so kandidati z odličnim znanjem iz tehnične ali gradbene smeri.
21.07.2020
Strankam želimo zagotoviti najvišjo možno stopnjo kakovosti končnih produktov. Zato med svoje vrste vabimo odgovorno osebo, ki bo prevzela mesto vodenja in koordinacije sistema kakovosti v podjetju.
Vodja razvoja

Opis delovnega mesta:

  • tehnološka priprava novih razvojnih produktov in aktivno sodelovanje pri razvoju
  • testiranje ter dodelava prototipnih kosov
  • sodelovanje pri uvajanju novih tehnoloških procesov, delovnih sredstev in naprav v proizvodnji
  • prepoznavanje poslovnih priložnosti
  • idejno oblikovanje novih izdelkov, konstruiranje izdelkov, orodij, izdelava prototipov

Prijave in življenjepis z vašimi kontakti (tel. številka, elektronski naslov) sprejemamo pisno prek pošte na naš naslov: SENČILA MEDLE d.o.o., Podbevškova ulica 31, 8000 NOVO MESTO ali preko elektronske pošte na naslov: zaposlitev@medle.eu do 31.01.2017.

Izmeri, naroči, montiraj! V času omejitev gibanja izkoristite kodo ESHOP za notranja senčila in komarnike v spletni trgovini.