Kdaj in zakaj izbrati spletni nakup, poslati povpraševanje ali obiskati salon?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Se zanimate za nakup potopnih ali rolo komarnikov, plise senčil ali žaluzij? Pri Senčilih Medle vam ponujamo tri možnosti, ki so prilagojene vašim željam in potrebam. V spodnjem zapisu preverite, zakaj in kdaj se odločiti za obisk salona, oddati povpraševanje ter kdaj izdelke preprosto naročiti preko spleta.

Produkte lahko pri podjetju Senčila Medle naročite preko spletne trgovine, spletnega povpraševanja ali obiska v salonu

Če se želite poglobiti v nakup, potrebujete nasvet strokovnjaka, iščete nestandardne izdelke ali potrebujete izmero in montažo na vašem domu, se lahko obrnete na našo prodajno ekipo v Novem mestu ali Ljubljani. Povpraševanje lahko oddate tudi preko spletnega obrazca ali naše prodajalce kontaktirate preko telefona. Naši strokovnjaki z večletnimi izkušnjami vam bodo iz prve roke svetovali in vam ponudili najustreznejšo rešitev.

Če želite preskočiti čakalne vrste, ste dovolj informirani in imate osnovna tehnična znanja, pa lahko opravite nakup preko spleta v novi Senčila Medle spletni trgovini. Opravite lahko lastno izmero, izdelke naročite preko spleta in poskrbite za lastno montažo.

Zakaj in kdaj opraviti spletni nakup?

Preprost nakup notranjih žaluzij, plise senčil in komarnikov preko spletne trgovine.
Hiter nakup brez posrednikov: V gradbeni industriji velikokrat prihaja do daljšega procesa naročanja in montaž. Razlog največkrat tiči v večjem številu posrednikov in daljših čakalnih vrstah. S spletnim nakupom lahko izmero, naročilo in montažo opravite sami.

Prihranite pri izmeri in montaži: Če ste vsaj malo tehnično podkovani in natančni, lahko meritev in montažo opravite sami. Sledite podrobnim navodilom na spletni strani in upoštevajte opozorila. Z lastno izmero in montažo lahko skrajšate čas od zamisli do končne izvedbe.

Takojšen izračun cene: Če v ospredje postavljate ceno, lahko ob spletnem naročilu standardnih izdelkov hitro pridete do končne cene produktov, ki jih potrebujete za vaš dom.

Zakaj in kdaj obiskati salon?

V našem salonu v Ljubljani in Novem mestu vam lahko naši strokovnjaki ponudijo svetovanje iz prve roke.
Ogled produktov: Včasih se je potrebno prepričati na lastne oči. Obstaja ogromno kombinacij komarnikov in senčil, ki jih lahko v salonu doživite in občutite z lastnimi rokami. Z obiskom salona lahko na enem mestu spoznate različne barvne kombinacije profilov, tkanin, tipov mrež pri komarnikih in vse ostale elemente izdelkov.

Osebno svetovanje: Ko ste v fazi gradnje, obnove ali nadgradnje, potrebujete veliko dobrih in koristnih informacij, še posebej, če se s tem srečujete prvič. Zato so vam v salonu in preko telefona na voljo naši strokovnjaki, ki na stranke že več desetletij prenašajo znanje in izkušnje.

Strokovna izmera in montaža: Dobra izmera pred naročilom in montaža po prejetju sta zelo pomembni. Naša ekipa merilcev se najprej oglasi na vašem domu in opravi natančne izmere. Po meritvi grejo izdelki v izdelavo, nato pa vas na domu obiščejo monterji, ki poskrbijo za ustrezno montažo in pritrditev izdelkov.

Zakaj poslati povpraševanje preko spletnega obrazca?

Ko na spletni strani oddate povpraševanje vas bo kontaktirala naša prodajna ekipa, ki vam bo priskočila na pomoč.
Seznanite se s produktom. Če produktov ne poznate najbolje in želite o njih izvedeti več, lahko oddate povpraševanje preko spletnega obrazca. Kontaktirala vas bo naša prodajna ekipa, ki vam bo priskočila na pomoč pri dodatnih informacijah in se z vami dogovorila o nadaljnjih korakih.
Vse opravite preko spleta: Če želite povpraševanje oddati iz udobja vašega doma ali nimate časa, da bi fizično obiskali salon, lahko povpraševanje pošljete preko obrazca na spletni strani. Na spletni strani si lahko podrobneje ogledate vse najpomembnejše funkcije produkta in razloge, zakaj so določeni izdelki za vas najprimernejši.

Strokovna izmera in montaža: Dobra izmera pred naročilom in montaža po prejetju sta zelo pomembni. Naša ekipa merilcev se najprej oglasi na vašem domu in opravi natančne izmere. Po meritvi grejo izdelki v izdelavo, nato pa vas na domu obiščejo monterji, ki poskrbijo za ustrezno montažo in pritrditev izdelkov.

Senčila Medle - Strokovnjaki za senčenje
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email