Zakaj izbrati notranje roloje za senčenje vaših prostorov?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Iščete učinkovit način za senčenje vašega prostora, ki je hkrati minimalističnega izgleda in primeren za nove ter stare gradnje? Odločite se med tipom tkanin, njeno prosojnostjo in barvo tkanine.

Notranji roloji so zaradi minimalističnega izgleda zelo priljubljeno senčilo.

Notranji rolo je zaradi neskončne izbire tkanin in predvsem zaradi uporabnosti popolna izbira za senčenje in dekoracijo vseh notranjih prostorov. Z roloji boste v svoj prostor vnesli ravno pravšnji pridih klasičnih senčil. Na voljo je več izvedb, ki jih med seboj razlikujemo glede na obliko, dimenzije, materiale in način montaže.

Zasenčite velike steklene površine

Sodobni trendi gradnje narekujejo velike steklene površine, ki jih moramo ustrezno zasenčiti. Roloji so uporabna in estetska rešitev za senčenje velikih oken ali več oken hkrati. Možna je inštalacija več rolojev v eno kaseto.

Notranji roloji lahko zakrijejo velike steklene površine.

Prilagodite barvo prostoru

Z notranjimi roloji lahko ustvarite različne barvne poudarke. Svetloba ali senca? Svetlo ter barvito ali subtilno in utišano. Prozorno ali zatemnjeno? Izbirate lahko med več kot 60 kombinacijami barv in vzorcev, da boste izbrali popolno barvo za vas.

Spletni konfigurator omogoča, da si izberete vzorec po vaših željah.

Klasično senčilo za staro in novo gradnjo

Klasičen izgled notranjih rolojev omogoča, da se zlije s prostorom v novogradnji ali starejšem objektu. Minimalističen izgled omogoča, da so kot nalašč za vsako stanovanjsko situacijo. Tudi vzorci tkanine dovoljujejo uskladitev senčila z ostalimi elementi v prostoru.

Notranji roloji se zlijejo s prostorom na starejšem objektu ali na novogradnji.

Zaščitite se pred radovednimi pogledi

Ni samo vreme tisto, ki zaradi notranjih rolojev ostane zunaj. Z rolojem vi določite koliko vašega zasebnega življenja boste pokazali vašim sosedom. Ker screen senčila omogočajo delno prosojnost tkanine, si lahko v kombinaciji z notranjim rolojem zagotovimo popolno zatemnitev.

Notranji roloji vaš ščitijo pred pogledi iz ulice.

Izmerite in montirajte kar sami

Notranji roloji so preprosti za namestitev, saj jih lahko namesti praktično vsak, ki je v roki že držal vrtalnik, meter in vijak. Pomembno je, da se upošteva navodila in opravi natančne meritve okna. Navodila za izmero in montažo najdete v naši spletni trgovini.

Montažo notranjih rolojev lahko opravite sami.

6 razlogov zakaj izbrati notranje roloje:

Naroči svoj notranji rolo!
SpletniNakup
  • Hiter nakup brez posrednikov.
  • Hitrejša izdelava in dostava žaluzije.
  • Takojšen izračun cene.
RazstavniSalon
  • Osebno svetovanje izkušenega prodajalca.
  • Ogled pliseja v salonu.
  • Izmera in montaža Senčila Medle.

Zakaj izbrati Senčila Medle za vašega strokovnjaka za senčenje?

Senčila Medle smo družinsko podjetje in smo že 25 let med vodilnimi proizvajalci komarnikov v Sloveniji. Naši strokovnjaki upoštevajo vaše ideje ter vam svetujejo glede pravilne izbire produkta na vašem objektu. Zagotavljamo strokovno izmero, izdelavo, montažo in servis senčil po vaših željah. Če želite izmero in montažo opraviti sami, lahko senčila neposredno naročite na naši spletni trgovini, kjer lahko naročite rolo in potopne komarnike, notranje žaluzije, notranje roloje in plise senčila.

Za več informacij obiščite našo spletno stran ali kontaktirajte naše strokovnjake, ki vam lahko pripravijo ponudbo in odgovorijo na vsa dodatna vprašanja. Za večje projekte vam je na voljo naša veleprodajna ekipa.

Senčila Medle - Strokovnjaki za senčenje
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Notranji rolo

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja