Zakaj so plise senčila odlična rešitev senčenja oken in vrat?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Plise senčila oz. plise zavese ostajajo priljubljena senčila za senčenje, saj so odlična rešitev za vse vrste okenskih odprtin, strešnih oken in odprtin nepravilnih oblik. Ker se senčilo namesti direktno na površino stekla ne ovira pri odpiranju in zapiranju oken. Preprosto senčilo ima obliko harmonike, ki tako omogoča preprosto zlaganje.

Plise senčila ima obliko harmonike, ki omogoča preprosto zlaganje.

Plise senčila lahko prilagajate trenutnim potrebam, senco lahko nastavite točno tam kjer jo potrebujete in prilagodite svetlobo v prostoru. Plise senčila se prilagajajo vašim željam, potrebam in okusu. Zato ste lahko prepričani, da lahko vaš dom postane prijetnejši. Sledite lahko trendom in prilagodite svojo dnevno sobo, spalnico ali otroško sobo v osebni prostor dobrega počutja.

Oblikujte si svoj življenski prostor

Plise senčila lahko personalizirane z različnimi barvnimi odtenki, oblikami in prosojnostjo glede na vaše želje in potrebe. V ponudbi je več kot 200 kombinacij tkanin, ki jih lahko kombinirate z različnimi barvami, tipi in stopnjo prosojnosti. Izbirate lahko tudi različne barvne odtenke profilov in dveh kombinacij ročk. Zagotovo boste našli najboljšo kombinacijo po vašem okusu.

Ohranite temperaturo v prostoru

Plise senčila imajo pomembno funkcijo tudi pri nadzorovanju temperature v prostoru skozi celotno leto. Pomaga vam pri zaščiti in izolaciji pred poletno vročino, hkrati pa v mrzlih zimskih dneh služi kot dodatni zaščitni sloj na ohlajenem okenskem steklu. Plise senčilo je s svojim platnom je oblikovano ravno z namenom boljše toplotne izolacije.

Plise senčilo poleti hladi notranje prostore, pozimi pa v prostoru ohranja toploto.

Zavarujte se pred radovednimi pogledi.

Visoka funkcionalnost plise senčil se pokaže tudi pri zaščiti vašega osebnega prostora pred pogledi z ulice. Inovativen sistem odpiranja in zapiranja od spodaj navzgor in od zgoraj navzdol nam omogoča, da imamo določeno stopnjo zasebnosti in hkratno prepuščanje svetlobe v prostor, kar do sedaj ne dopušča nobeno drugo senčilo.
Plise senčilo ponuja dodatno zaščito pred zunanjimi pogledi v vaš osebni prostor.

Izmerite in montirajte kar sami

Plise senčila so tako preprosta za namestitev, da lahko to stori vsak, ki je v roki že držal meter in vijak. Pomembno je, da se upošteva navodila in opravi natančne meritve okna. Navodila za izmero in montažo najdete v naši spletni trgovini.

Montažo plise senčil, lahko opravite sami.

Prilagodite se lahko vsakemu oknu

Okna obstajajo vseh velikosti in oblik. Prilagodijo se praktično za vsako obliko oken ali vrat. Za nepravilne oblike oken je najbolje, da se obrnete na naše strokovnjake ali oddate povpraševanje na spletni strani. Na voljo so plise senčila tudi za strešno okno, le-ti so ojačani brez povešanja platna.

Plise senčila se lahko prilagodijo vsaki obliki okna.

Osem razlogov zakaj izbrati plise senčilo:

Naroči svoj plise.
SpletniNakup
  • Hiter nakup brez posrednikov.
  • Hitrejša izdelava in dostava pliseja.
  • Takojšen izračun cene.
RazstavniSalon
  • Osebno svetovanje izkušenega prodajalca.
  • Ogled pliseja v salonu.
  • Izmera in montaža Senčila Medle.

Zakaj izbrati Senčila Medle za vašega strokovnjaka za senčenje?

Senčila Medle smo družinsko podjetje in smo že 25 let med vodilnimi proizvajalci komarnikov v Sloveniji. Naši strokovnjaki upoštevajo vaše ideje ter vam svetujejo glede pravilne izbire produkta na vašem objektu. Zagotavljamo strokovno izmero, izdelavo, montažo in servis senčil po vaših željah. Če želite izmero in montažo opraviti sami, lahko senčila neposredno naročite na novi spletni trgovini, kjer lahko naročite rolo in potopne komarnike, notranje žaluzije in plise senčila. 

Za več informacij obiščite našo spletno stran ali kontaktirajte naše strokovnjake, ki vam lahko pripravijo ponudbo in odgovorijo na vsa dodatna vprašanja. Za večje projekte vam je na voljo naša veleprodajna ekipa.

Senčila Medle - Strokovnjaki za senčenje
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja