Razstavni salon Senčil Medle v Novem mestu bo jutri, 10. 6. 2023, zaprt.

Zakaj smo strokovnjaki za senčenje?

3 razlogi, zakaj strokovnjak ne more biti vsak. Podjetje Senčila Medle se že leta ponaša s sloganom Strokovnjaki za senčenje. Strokovnjaki. Ste se kdaj vprašali, kaj ta beseda sploh pomeni? Zakaj je nekdo lahko strokovnjak? Kdaj je lahko? Kaj je za to, da postane, sploh potrebno? Mi smo se. In odločili smo se, da te razloge delimo tudi z vami. Opisali jih bomo v tem blogu.

Podjetje je locirano v Novem mestu na 6.546 m² proizvodnih in prodajnih površin.

Kazalo

1. Znanje, ki temelji na izkušnjah

V podjetju Senčila Medle imamo že od samega začetka enako vizijo: postati strokovnjaki na področju zagotavljanja storitev senčenja, pri čemer sledimo izzivom sedanjosti in stopamo nasproti trendom prihodnosti. Smo družinsko podjetje, ki svoje znanje in kredibilnost nadgrajuje že več kot 25 let. V tem času se nam je uspelo dodobra uveljaviti na slovenskem trgu, vzpostaviti sodelovanje z več kot 100 zunanjimi izvajalci in sodelavci, pri čemer konstantno vlagamo v razvoj, uspešnost in zadovoljstvo zaposlenih. Naše temeljne vrednote predstavljajo poštenost na vseh področjih dela, družbena odgovornost, dolgoročni partnerski odnosi ter kakovostni produkti. Naše podjetje je locirano v Novem mestu na 6.546 m² proizvodnih in prodajnih površin. Na isti lokaciji je tudi naš prodajni salon, ki zaradi bližine vseh oddelkov podjetja lahko zagotavlja odlično storitev svetovanja, poznavanja produktov ter kredibilnost pri komunikaciji s strankami. 

Osebno svetovanje pri izbiri najustreznejšega senčila.

2. Od svetovanja do montaže

Strokovnjak za senčenje je lahko nekdo, ki zna uspešno prepoznati potrebe kupca, mu zna ustrezno svetovati ter mu pomagati izbrati produkt, ki bo najbolje ustrezal njegovim željam in potrebam. Poznati mora specifike vsakega produkta, njegovo uporabnost, izdelavo, načine izmere in montaže ter vedeti, kaj je potrebno za dobro vzdrževanje. Vedeti mora tudi, kakšen produkt je primeren za kakšno okolje, kako ga vanj implementirati ter prilagoditi glede na omejitve. Kar veliko zahtev, kajne? Zato strokovnjak ne more biti vsak. V podjetju Senčila Medle pa si to lahko s ponosom rečemo. Ob obisku našega salona boste namreč deležni strokovnega svetovanja, ki se bo kar najbolje želelo približati vašim željam. Na domu vas bo obiskal naš strokovnjak za izmero, ki bo poskrbel, da bodo dimenzije izdelka povsem ustrezale za to namenjenem prostoru, obenem pa vam bo tudi dodatno svetoval o najboljši rešitvi. Želen produkt bomo nato natančno izdelali v Novem mestu, od kjer vam ga bomo dostavili na dom. Pri tem se vam bo pridružil strokovnjak za montažo, ki bo izdelek ustrezno namestil in pritrdil. Ko bo čas za vzdrževanje vam bomo seveda tudi nudili vso podporo in pomoč. O uspešnosti naših storitev priča več kot 30.000 letno prodanih izdelkov.

Strokovna izmera in montaža senčil na vašem domu.

3. Senca kakršno potrebujete

Našo ponudbo sestavlja 7 kategorij izdelkov, znotraj katerih se nahaja 21 različnih produktov. Za zaščito pred komarji je na voljo 6 različnih vrst komarnikov, za senčenje teras ali vrtov ponujamo 5 različnih sistemov tend, 2 različni pergoli ter sončno jadro, balkone ali pergole lahko zapiramo s steklenimi stenami, senčenje oken iz zunanje strani zagotavljamo s screen senčili, na notranji strani pa je možna montaža 5 različnih sistemov notranjih senčil. Vsa našteta senčila za vsakega kupca izdelamo po meri in jih prilagodimo njegovim željam. Izdelki so možni v različnih barvnih variacijah in so lahko izdelani iz različnih materialov. Pred nakupom vam vedno svetujemo, se pogovorimo o situaciji in skupaj pridemo do najboljše rešitve.

Strokovnjak za senčenje torej ne more biti vsak. Naši razlogi, zakaj to smo, so utemeljeni. Če nam ne verjamete, se prepričajte sami! Obiščite nas v naših salonih v Novem mestu ali Ljubljani ter si zagotovite svojo senco po meri.

Senčila Medle - Strokovnjaki za senčenje

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja