Razstavni salon Senčil Medle v Novem mestu bo jutri, 10. 6. 2023, zaprt.

Družini prijazno podjetje – polni certifikat

Certifikat Družini prijazno podjetje predstavlja svetovalno-revizorski postopek in je bil razvit kot eno izmed orodij za učinkovito ter bolj kvalitetno upravljanje s človeškimi viri znotraj podjetij in organizacij, v kontekstu usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih. Kot takšen predstavlja eno izmed različnih možnosti družbeno odgovornega delovanja posameznega podjetja ali organizacije.

Podjetja in organizacije se namreč v vedno večji meri zavedamo svoje družbene odgovornosti in vpliva ter informacij, ki jih s svojim poslovanjem sporočamo svojim zaposlenim ter širši javnosti. Zavedamo se, da za uspešnostjo ne stojijo le vodilni, pač pa tudi zaposleni, ki so ključni v določenem delovnem procesu. Za uspešen razvoj in rast sta ključnega pomena njihovo zadovoljstvo in pripadnost, kar je tudi temeljni cilj certifikata Družini prijazno podjetje.

Verjamemo, da je družinsko in poklicno življenje možno dobro usklajevati, zato smo se vključili v projekt pridobivanja certifikata »Družini prijazno podjetje«, ki ga podeljuje Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve in Zavod Ekvilib.

Podjetju je bil v septembru 2017 dodeljen polni certifikat »Družini prijazno podjetje«, sprejeli pa smo še 4 dodatne ukrepe za lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih.

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja