Razstavni salon Senčil Medle v Novem mestu bo jutri, 10. 6. 2023, zaprt.

Zakaj so komarniki primerna rešitev za vaš dom?

S komarniki lahko tople poletne dni in noči preživite ob odprtem oknu in prižgani luči. Sami odločate, kaj lahko vstopi v vaš prostor in kaj ne. Posebno na lokacijah ob vodi, gozdu, travnikih ali celo v mestih vsakoletno insekti prinašajo nelagodje ob uživanju prostega časa. Zato so komarniki naravna zaščita, ki vas ubrani pred insekti, komarji, pajki in ostalimi žuželkami. Posebne mreže delno ustavijo tudi cvetni in drug prah, ki je problematičen za osebe z alergijami. 

Doma se lahko počutite bolj sproščeno, saj bo prostor tudi po namestitvi komarnikov ostal dobro zračen. Komarniki omogočajo normalen pretok zraka iz zunanjih v notranje prostore.

Znebite se brenčanja in recite ne nezaželjenim insektom.

Kazalo

Ne prilagajajte se komarnikom, komarniki naj se prilagodijo vam.

Sto hiš, sto dimenzij oken in vrat, vendar se za vsako najde rešitev. Izmera, izdelava in montaža po meri omogočajo, da na vašem domu zavarujete vsa okna in vrata, ne glede na velikost in dimenzije. Vi odločite, ali bodo komarniki na vašem oknu fiksni ali pa želite z njimi neovirano dostopati do zunanjosti. Rolo komarniki omogočajo dviganje in spuščanje mreže za boljši razgled ali zalivanje rož. Na mestih, kjer se vrata pogosto odpirajo, so najboljša rešitev krilna vrata s samozapiralnim mehanizmom. Komarniki za drsna vrata omogočajo hitro odpiranje in zapiranje balkonskih vrat ter panoramskih sten. Plise komarniki za vrata pa so oblikovani tako, da ne zavzamejo veliko prostora, zato so primerni za manjša vrata, kot so balkonska.

Široka ponudba komarnikov za okna in vrata

Naravna zaščita v boju proti insektom

Zmanjšajte uporabo škodljivih pršil, ki na vašo kožo in v notranje prostore vnašajo nepotrebne kemikalije. S preprosto namestitvijo komarnikov na okna in vrata se lahko rešimo velikega procenta neželenih žuželk, kot so pajki, ose, muhe in nenazadnje komarji, na povsem naraven način.

Komarniki so preprosta in učinkovita zaščita ne le pred komarji, temveč tudi pred vsemi ostalimi neželenimi žuželkami.

Ohranite pogled skozi okno

Naj vam nameščena mreža ne zastira pogleda v nebo. Mreže, kot sta Clear View in Belavista, so oblikovane z namenom ohranjanja visoke vidljivosti skozi okno. Zaradi izredno tankih tkanin je pogled skoznje skoraj nemoteč. Namestite jih na okna, ki vam dajejo najlepši pogled na pokrajino, gozd ali gore.

Primerna tudi za podnajemniška stanovanja

Preprosta namestitev komarnikov, ne da bi poškodovali okna.  Če ne želite ali ne smete posegati v okvirje okna, uporabite potopni komarnik. Potopnega komarnika na okno ni potrebno dodatno vijačiti in s tem kakorkoli močno posegati v okno. S posebnimi zatiči ga zgolj “pripnete” na okvir okna, kasneje pa ga lahko tudi kadarkoli snamete. Komarnik se namesti iz notranje strani okna, zato je montaža enostavna in je možna tudi na oknih v višjih nadstropjih, v stanovanjskih blokih in stolpnicah.

Potopni komarniki ne posegajo v okvir okna

Zaščitite kletne prostore pred glodavci

Omogočite zračenje kletnih prostorov in se zavarujte pred glodavci in večjimi živalmi. Mreži, kot sta Alu in Extra, sta izdelani iz trdnejših aluminijastih niti in sta zato bolj trpežni. Onemogočite živalim, da v vaš dom vstopajo nepovabljeno.

Zakaj izbrati Senčila Medle za vašega strokovnjaka za senčenje?

Senčila Medle smo družinsko podjetje, kjer smo že 25 let med vodilnimi proizvajalci komarnikov v Sloveniji. Naši strokovnjaki upoštevajo vaše ideje ter vam svetujejo glede pravilne izbire produkta na vašem objektu. Zagotavljamo strokovno izmero, izdelavo, montažo in servis komarnikov po vaših željah.

Senčila Medle za vas poskrbi za izmero, izdelavo in montažo komarnikov.
Senčila Medle - Strokovnjaki za senčenje

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja