Razstavni salon Senčil Medle v Novem mestu bo jutri, 10. 6. 2023, zaprt.

Obvestilo za stranke in partnerje

Naše stranke in partnerje obveščamo, da z namenom varovanja naših zaposlenih, njihovih družin in splošnega prebivalstva z dnem 19. 3. 2020 začasno ustavljamo proizvodnjo, meritve in montažo na domu. Ukrep velja do preklica. Stranke in partnerje, s katerimi smo trenutno v napredni fazi dogovora o sodelovanju naprošamo, da se obrnejo na naše osebje in preverijo trenutno stanje naročila. Skupaj bomo lažje uskladili naslednje korake.

Prodajno podporo in svetovanje bo še vedno opravljala naša prodajna ekipa, ki bo zagotavljala strokovno pomoč od doma. Na spletu lahko še vedno oddate povpraševanje, svetovalna ekipa pa vam bo odgovorila v najkrajšem možnem času. Prosimo, da razumete morebitne zamude pri izvedbi projektov. Oba salona v Ljubljani in Novem mestu ostajata do preklica zaprta. Najnujnejša dela, ki ne bodo ogrožala dela naših zaposlenih, bomo izjemoma še vedno opravljali po naknadni presoji. 

 

Vse stranke naprošamo, da se za vse informacije o produktih in naročilih na nas obrnete preko elektronskega naslova vašega odgovornega komercialista ali preko info@medle.eu. Za nujne primere lahko pokličete na že znane telefonske številke, preusmerjeni boste do dežurnega komercialista. 

 

Na prenovljeni spletni strani lahko najdete poglobljene predstavitve in dodatne informacije o vseh rešitvah v naši ponudbi. Za boljše informiranje o produktih smo za vas pripravili tudi blog kotiček, ki ga trenutno najdete na podstrani aktualno

Ob tej priložnosti bi radi ponovno pozvali vse, da še posebej zdaj mislimo v dobro skupnosti. Z ukrepi, ki jih sprejemajo po celotnem svetu, lahko lokalno omejimo širitev okužb in s tem razbremenimo državni zdravstveni sistem. S tem bomo vsi kot skupnost oz. država omogočili, da bo lahko zdravstvo lažje poskrbelo za najnujnejše primere. Hkrati pa izražamo poklon vsem zdravstvenim delavcem in ostalim, ki skrbijo za obvladovanje razmer. 

Pomembno je, da v teh trenutkih poskrbimo za mirno kri in pomirimo sočloveka. Zaradi hitro razvijajočega se stanja so ukrepi začasni. 

Star slovenski pregovor pravi, da po dežju vedno posije sonce.

 

Ekipa Senčila Medle

19.03.2020

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja