Razstavni salon Senčil Medle v Novem mestu bo jutri, 10. 6. 2023, zaprt.

Svetovanje preko spletne strani in telefona

Naše stranke in partnerje obveščamo, da smo zaradi varnosti naših zaposlenih, njihovih družin in splošnega prebivalstva začasno zaprli oba salona v Novem mestu in Ljubljani. Naša strokovna ekipa bo še vedno sprejemala vaša vprašanja in vam svetovala glede pravilne izbire senčila za vaš dom. Do nadaljnjega brez prekinitev delujejo tudi meritve, montaža in proizvodnja.

V primeru, da se ne počutite najbolje, prosim sporočite in dogovorili se bomo na nov termin.

Na prenovljeni spletni strani lahko najdete poglobljene predstavitve in dodatne informacije o vseh rešitvah v naši ponudbi. Na spletu lahko še vedno oddate povpraševanje, svetovalna ekipa pa vam bo odgovorila v najkrajšem možnem času. Če potrebujete mobilni kontakt naših svetovalcev, prosim to željo izrazite v elektronski pošti, kjer ste z njimi že v kontaktu.

Dosegljivi smo tudi na telefonsko številko: 07 39 30 932.

Pomembno je, da v teh trenutnih poskrbimo za mirno kri in pomirimo sočloveka. Zaradi hitro razvijajočega stanja so ukrepi preventivni.

Ob tej priložnosti bi radi pozvali vse, da še posebej zdaj mislimo v dobro skupnosti. Z ukrepi, ki jih sprejemajo po celotnem svetu, lahko lokalno omejimo širitev okužb in s tem razbremenimo državni zdravstveni sistem. S tem bomo vsi kot skupnost oz. država omogočili, da bo lahko zdravstvo lažje poskrbelo za najnujnejše primere. Hkrati pa izražamo poklon vsem zdravstvenim delavcem in ostalim, ki skrbijo za obvladovanje razmer.

Star slovenski pregovor pravi, da po dežju vedno posije sonce.

Ekipa Senčil Medle

13.03.2020

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja