Razstavni salon Senčil Medle v Novem mestu bo jutri, 10. 6. 2023, zaprt.

ISO 9001 Sistemi vodenja kakovosti

Sistem vodenja kakovosti ISO 9001 je tako v svetu kot v Sloveniji, že od njegove uveljavitve, znan kot temeljno orodje za obvladovanje kakovosti, nenazadnje za obvladovanje celotnega sistema vodenja in interakcije s poslovnimi partnerji.

Naša tradicija, delavnost in želja po rasti so temelj za kakovost in razvoj. Sprejeli smo dejstvo, da je naše podjetje dozorelo in da se lahko kosa s še tako zahtevnimi zunanjimi vplivi in izzivi. Temu je tudi botrovala odločitev o pridobitvi certifikata za področje sistema vodenja kakovosti.

S pridobitvijo certifikata smo postavili še bolj trden in merljiv sistem za določanje kakovosti in vodenje, ki nam omogoča še bolj učinkovito doseganje naših osnovnih ciljev in postavljanje novih. Stremimo, da naše rešitve temeljijo na sodobnih, v svetu uveljavljenih tehnologijah in trendih, kar nam omogoča, da našim kupcem in poslovnim partnerjem zagotavljamo čim večje zadovoljstvo in dolgoletne užitke v izbranih izdelkih.

Zavedamo se pomembnosti kakovosti in zadovoljstva kupcev, zato kakovost izdelka nikoli ni prepuščena naključju, temveč je rezultat skrbnega planiranja vhodnih komponent, brezhibne izdelave, nadzora in ugotavljanja zadovoljstva kupcev.

Zahteve standarda smo smiselno prilagodili zahtevam našega podjetja. Za lastnike, vodstvo, zaposlene in vse zainteresirane strani so najvažnejši končni cilji, dobri poslovni rezultati in ne (samo) dober, odličen, perfekten sistem vodenja kakovosti. S svojim pogledom in inovativnim pristopom smo kot uporabnik presekali dilemo, ali je sistem vodenja kakovosti zunaj ali znotraj sistema vodenja podjetja, dejansko velja enačaj med obema.

S pridobitvijo certifikata smo se še toliko bolj zavezali nenehnemu spremljanju in zagotavljanju zadovoljstva slehernega kupca in poslovnega partnerja.

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja