Razstavni salon Senčil Medle v Novem mestu bo jutri, 10. 6. 2023, zaprt.

Cena komarnikov – poskrbite za mirne noči s kvalitetnimi komarniki

Poskrbite za miren spanec s komarniki za okna in vrata – naravno zaščito pred insekti

Poleti, ko temperature narastejo, radi ob večerih puščamo okna odprta, da si tako ohladimo prostor. Vendar žal s tem omogočimo vstop v naš dom tudi komarjem in ostalim insektom ter žuželkam. In mirne noči ob odprtih oknih, brez nadležnega brenčanja si lahko zagotovite s komarniki nameščenimi na okna in vrata. Cena komarnikov za okna in vrata je odvisna predvsem od vrste komarnika, tipa mreže, lastne ali naše montaže ter seveda od njegove velikosti.

V naši ponudbi imate na voljo različne modele komarnikov. Za tiste, ki ne posegate pogosto skozi okna, je najprimernejši fiksni komarnik. Za tiste, ki bi radi komarnike čez zimo enostavno umaknili ali pogosto zalivate rože na okenski polici, so primernejši rolo komarniki. Komarnik vrata oz. vrata »amerika« se uporabljajo za zaščito prehodov iz notranjega prostora na terase ali balkone. Za zaščito prehodov večjih balkonskih vrat in panoramskih sten so primerni drsni komarniki. Za situacije, ko ob prehodu na balkon ni veliko zunanjega prostora, je najprimernejši plise komarnik.

Vsi komarniki v naši ponudbi so visoko kakovostni in nudijo najbolj zanesljivo naravno zaščito pred insekti, brez zdravju škodljivih kemikalij.

Naše stranke uporabljajo komarnike tako za stanovanjske kot tudi poslovne objekte ter javne prostore. Predvsem so nepogrešljivi tam, kjer se pripravlja ter streže hrana in pijača, torej v restavracijah, hotelih, bolnišnicah in trgovinah s hrano.

Cena komarnikov je močno odvisna tudi od izbire tipa mreže. Tu je kalkulacija precej enostavna. Mreža, ki ima lepši pogled in vam omogoča več zračenja, zahteva nekaj več doplačila, kar pa po mnenju strank pogosto ne vpliva na njihovo odločitev. Vsem, ki iščete dolgotrajno rešitev tako raje priporočamo kvalitetnejšo mrežo, ki skozi dolga leta uporabe definitivno povrne svoj vložek.

S komarniki Senčila Medle bosta miren spanec in svež zrak, postala del vašega vsakdanjega življenja.

Komarniki Senčila Medle – optimalno razmerje med kakovostjo in ceno komarnikov

Vse izdelke Senčil Medle odlikuje kakovost in uporabnost. Kakovost nam je zelo pomembna, zato le-ta ni nikoli prepuščena naključju, temveč je rezultat skrbnega planiranja vhodnih komponent, njihove brezhibne izdelave, nadzora in preverjanja zadovoljstva kupcev. S tem želimo doseči čim večje zadovoljstvo uporabnikov z našimi izdelki.

Za vsa naročila nudimo strokovno svetovanje, obisk tehnične ekipe ter kvalitetno montažo. Bi radi prihranili in hkrati preskočili vrsto? Pokličite nas in naši komercialisti vam bodo podali natančna navodila, kako lahko hitro in enostavno sami opravite izmero in montažo! Vsi komarniki so namreč zelo enostavni za montažo, zato lahko z lastnim prevzemom skrajšate dobavni rok in hkrati prihranite denar.

Si želite noči brez komarjev in mrčesa? Za informativno ponudbo nam pošljite povpraševanje. Končna cena komarnikov je odvisna predvsem od vaših želja.

22.08.2019

Capri

– Prosojne tkanine, ki namesto z vzorcem osvežijo prostor s svojo enobarvnostjo.
– Enostaven, vendar eleganten pogled.
– Prepuščajo veliko mero svetlobe.

Dimenzije roloja

Širina roloja
Višina roloja